מצב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/04/2014 | 09:14 | מאת: ליה

מצב רוחי נהיה רע מהרגע ששמעתי מה קרה לחיל שנרצח ברעננה, לא רוצה לחשוב על מה שעובר על אימו. אחייני המקסים, אני תמיד דואגת לו, גם הוא מבלה במועדונים,ואני לא רוצה לחשוב על משהו שיקרה.מאוד קשורה אליו, בחג לקחתי אותו למסעדה אסתייתית. הוא אמור להתשחרר תוך 3 חודשים. בן יחיד בנוסף אחי סובל מקריזות, תמיד הוא חושב צריך לעשות בשבילו.הוא גרוש.לא יודעת איפה אני אחיה אחרי מות הורי המצב לא מובן לגמרי. האוירה כרגע היא בסדר, אני מאוד משתדלת, אבל קשה לי עם אימי היא בקושי זוכרת משהו והיא מאוד נודניקית. אז ככה זאני סוחבת קשה.

היי ליה, אל תקחי את כל צער העולם על כתפייך נשמע שגם ככה קשה ומסובך. מקווה שנחת קצת בחופש ואולי אף נהנית במקצת? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה