ליאתתת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/04/2014 | 20:28 | מאת: אבודה מפעם

הי ליאת, סתם...קיוויתי שתתייחסי (גם) אלי.. כי שאל. אז כתבתי מעט. ב10/4. לא הגבת. אז..אולי לא היית אמורה?

אבדוה יקרה, מבקשת את סליחתך קראתי את מה שכתבת ופשוט פרח מזכרוני לכתוב את התגובה למרות שאני זוכרת בדיוק מה חשבתי כשקראתי וחשבתי שאני שמחה לשמוע ממך סוג של אות חיים...ומה שלומך עכשיו? כתבת שם על תקופה לא פשוטה בלשון המעטה ...לגבי רמוטיב- כן מכירה את התרופה שנחשבת כטבעית יותר. יש אנשים שהיא מאד עוזרת להם ויש כאלו שאינם מרגישים את השפעתה כלל. עניין של ניסוי וטעייה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה