מאוכזבת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/04/2014 | 01:02 | מאת: מאי

היי ליאת, שלחתי היום למטפלת חג שמח והיא לא ענתה לי ואני יודעת שהיא ראתה את ההודעה ..למרות שאני אוהבת אותה אני מתאכזבת ממנה המון פעמים..אני מנסה לחשוב למה היא לא ענתה ואני אומרת לעצמי שאולי זה בגלל שהמון פעמים עברתי את הגבול בזה ששלחתי יחסית הרבה הודעות והיא מנסה להציב גבולות ושלא אתבלבל עם עצמי ושהיא רק הפסיכולוגית שלי.. חוץ מזה היא בחופשה אז אולי היא לא חייבת לענות לי.. אבל מצד שני זה מרגיש לי לא אנושי ורובוטי מצידה לא לענות לי... מה הבעיה לאחל בחזרה חג שמח? לפעמים אני מרגישה בטיפול שקורה משהו לא טוב בגלל היחסי כוחות שיש.. שהיא יכולה להרשות לעצמה להתנהג איך שהיא רוצה ובסופו של דבר אני אצטרך לקבל את זה כי התלות חזקה ממני... אני אחווה דיסוננס ואתרץ לעצמי שהיא בסדר... אבל לפעמים יש לי הרגשה פנימית שהיא לא.. שאולי היא מנצלת את זה שאני תלויה בה וכך פחות משקיעה.. אני נורא מבולבלת.. יש לי מחשבה על סיום טיפול שוב מרוב שקשה לי להכיל את זה.. אני אשמח לכל מחשבה / עצה שיש לך.. תודה רבה!

היי מאי מבינה את אכזבתך אבל את נותנת גם את התשובה, אולי זה סוג של גבול אולי סתם שכחה..אכזבות הן מנת חלקנו בכל קשר אנושי אבל לפעמים כדי להכילן חשוב לזכור את התמונה הכוללת של הקשר ולא רק את נקודות האכזבה. חג שמח! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה