אין לי כוח יותר...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/04/2014 | 21:27 | מאת: מ.מ

אפילו לא קצת..

מ.מ יקרה אולי בכל זאת יש עוד קצת כוח? לא לוותר אולי ממקום של ייאוש כבד יבוא דווקא השינוי? ליאת

07/04/2014 | 00:01 | מאת: מ.מ

היי ליאת, הלוואי וזה היה הגיוני ומסתדר ומשהו שיכול לקרות בעולם האמיתי...איפשהו אחרי מיליון שנים שהרע לי , היאוש והמרחק מהחיים רק גודל ..מפסיקים להאמין.."שיש סיכוי להינצל"... אני אפילו לקראת "כניעה " לתרופות אחרי מאבק של שנים נגד..וניסיון קצרצר של צלח... מרגיש בעיקר לא פייר...שאף אחד לא בא להציל אותי בעיקר מעצמי...שאף אחד לא רואה...שאף אחד לא יכול להבין...

אני רואה בפנייה לתרופות במצבים מסויימים דווקא כוח והצלה ואמירה שאת רוצה ומוכנה באמת להיות במקום אחר בחיים. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה