כלא ריגשי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/03/2014 | 19:49 | מאת: מאי

כמה עוצמות של רגשות טיפול יכול להוציא ממך.. זה מטורף לגמרי!! ניראלי אני המטופלת הכי משוגעת והכי תלותית שיש למטפלת שלי.. סיוט.. היא אמרה לי לא לשלוח לה יותר הודעות ועכשיו אחרי הפגישה שלחתי לה הודעה.. נכנסתי למצב הרסני..אני רוצה להתמודד ולא יודעת איך..

היי מאי, נכון טיפול לעיתים מוציא עוצמות של רגשות. אני חושבת שתלות היא לא תמיד רק כלא רגשי היא גם הכרחית באופן מסויים כדי שבכלל יהיה קשר אולי מה קשה זו המלחמה הפנימית האינסופית בתלות עד כדי כך שהיא לא מאפשרת מקום לשום דבר אחר.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה