הצטברות בעיות לעומס נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

07/03/2014 | 22:09 | מאת: עמק

קשה להסביר אבל יש רגע שהעומס המצטבר בטיפול הוא כמעט בלתי נסבל! לא הזמן כמו הצבר של הנושאים שמשפיעים אחד על השני. נקלעתי למספר בעיות במקביל אבי התאלמן מבוגר שעושה מעשים מסוכנים ולא רוצה השגחה! בעיות בלתי נסבלות במסגרת עבודה. של התעללות נפשית כבר כמה שנים שהגיע לשלב בלתי נסבל. אין לאנשים אלוהים. הדחף לכסף שכל חולשה קטנה אצלך היא מקור לניצול! עד כי אפילו נאלצתי לא לספר כי אימי נפטרה!!!! ניסיתי להסתייע זה עוזר מעט. עשיתי שינוי עדיפיות זה רק חשף אותי למצב בטופן יותר קשה מבחינה מנטלית. לא עוזר גם לדעת שיש לאנשים צרות גדולות יותר. לכאורה. קשה למצוא עיקר בטפל הרב של פורצדורות! וזאת למרות שאני מקבל את העדיה כתהליך חיים! בקצור, אוביטיבית זה כלום סוביקטיבית אין מספיק מהדבר האמיתי באמת חיים וזמן איכותיים! נשמע שכאלו מובן אבבל פשוט גם בהסתכלות מסביב זה נראה קצת כמו אנשים במעגלים וסיפורים לשום מקום. קצת זוית ראיה של זה אמיתי ? אנשים באמת חושבים שזוטות הם עניין להתעסק בו ולך תגיד שלא!

היי עמק, נשמע באמת לא קל ובכלל לא זוטות, לא קל גם לאבד אם גם לטפל באב, גם להתמודד עם עבודה...אכן יש תקופות כאלו שהכל נראה כבלתי נסבל...האם הטיפול מספק גם תמיכה? האם יש תמיכה חוץ מהטיפול? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה