לימודי פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/03/2014 | 19:12 | מאת: דיאנה

שלום שמי דיאנה ואני בוגרת תואר שני בבריאות הנפש...תואר ראשון מדעי התנהגות. מאוד רוצה ללמד פסיכותרפיה ויש מספר מקומות בהם אני יכולה להתקבל. השאלה האם אני יוכל לאחר הלימודים להשתלב בעבודה כפסיכותרפיסטית במוסדות כמו קופות חולים וכהנה...כאשר התארים אינם בעבודה סוציאלית? וגם אם מישהו מכיר את המסלול בפסיכותרפיה ממוקדת של בר אילן, אשמח לקבל רשמים... תודה מראש, דיאנה.

היי דיאנה אני לא מכירה את כל המסלולים המוצעים כיום וגם הקריטריונים לקבלה במקומות עבודה משתנים מעת לעת. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה