הקאה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/02/2014 | 22:35 | מאת: תותי

שלום,אני בת 26 ויש לי פחד נוראי מהקאות. שמתי לב שכל פעם שאני ישנה אצל אבא שלי (בערך פעמיים או שלוש בשנה) באופן קבוע אני חולמת שאני מקיאה. בחלום אני מקיאה הרבה וזה כאילו אני עושה את זה בכוונה (בלי לדחוף אצבע) בחלום אני נהנת מזה,זה לא משהו רע או תחושה לא נעימה. ההפך. מה זה יכול להיות? ולמה לדעתך זה קורה רק כשאני ישנה אצל אבא? אשמח לאיזה הסבר.. תודה;)

היי תותי, יש את העניין של פחד מהקאות ויש את הנושא של זה שאת חולמת על הקאות כשאת אצל אבא. אני לא מכירה אותך ולא את מערכת היחסים עם אבא כך שזה יהיה מאד לא מקצועי אם אעלה פה איזו השערה. זה כן נשמע שמשהו עובר עלייך כשאת ישנה אצל אבא ואם זה מפריע לך ומעסיק אותך אולי כדאי לברר זאת בטיפול פסיכולוגי, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה