קושי במעברים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/01/2014 | 13:54 | מאת: אפי

יש לי קושי במעבר בין נושא לנושא . בעיקר שיש בעיות מהותיות בעבודה במסגרת נושאים אני מטפל! יש לי מהירות בצוע העמקה נתוח ויישום, עדין עם זה לא נסגר מול גורם חיצוני זה מטריד וקשה לי לטפל בדברים אחרים. רק אחרי זמן עיבוד או פתרון זה נעצר ונעלם בדניה כאילו המעגל נסגר וזה משתחרר! מה סיבת אפשריות לקושי? עודף אחריות? זה לא אובססיבי כי אין לי קווים אובססיבים אני די משוחרר וזורם בין דברים. מאוד נהנה מזמן פנוי.

היי אפי, יכולות להיות הרבה סיבות למה שכתבהת וכדי לדעת למה בדיוק אתה מתכוון (כי גם לא ממש הבנתי) צריך להכיר אותך ואני לא מכירה אותך.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה