חרדות מניתוח

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/01/2014 | 02:09 | מאת: שרון

שלום אני אצטרך לעבור בעתיד ניתוח בלב... נמצאה לי בעיה מולדת פתאום בגיל 38 אני כרגע במעקב צמוד מאוד... אני מאוד חרד מהיום שיגידו לי שאני מועמד לניתוח... כול המחשבה הזאת על הניתוח וחתכים וכאבים וכול הסיכונים שיכול להיות בניתוח כזה מטרידה אותי מאוד..האם כדי להתחיל עם כדורי פסיכיאטר להורדת החרדה ..?? תודה שרון

היי שרון, חרדות מניתוח הן נורמליות ומובנות ואולי גם קל יותר להיות חרד "רק" מהניתוח כי גם הממצא עצמו של הבעיה המולדת מעורר חרדה? לגבי תרופות- אפשרי וכדאי להתייעץ עם פסיכיאטר, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה