איך לצאת מזה?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/01/2014 | 23:33 | מאת: ימית

שלום וברכה! אני נערה כבת 24 אני סובלת כל הזמן מדכאונות אני הרבה אוהבת להיות לבד אין לי כלום בחיים האלה לא משפחה ולא הורים אני גודלת עם אמא שלא אכפת לה ממני אני כרגע נמצאת באיזה סוג של טיפול ביינתיים מקווה שזה יעזור אודה לך על העזרה ימית

היי ימית קודם כל יש אמא כך שלא לגמרי אין משפחה, אולי קשה עם אמא ואולי אפשר לפתוח את זה בטיפול יחד עם התחושות שהבאת פה של בדידות ודכאון. אם את נמצאת בטיפול אז את כבר בדרך הנכונה ומקווה שתתני לו צ'אנס, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה