התעטשות!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/11/2013 | 06:06 | מאת: שני אאא

שלום רב! אני לא מצליחה להתעטש כמעט חצי שנה, יש לי גירויים באף (לא הרבה) שמביאים להתעטשות וזה בורח, כשהגירויי בא אני מנסה להסתכל על המנורה, לשמש ובכל זאת זה בורח ולא מצליחה להתעטש, זה מתסכל אותי, אני מרגישה שזה קורה בגלל הלחץ שאני רוצה להתעטש ואני מרגישה שזה בגלל התפקוד מהמוח וכך זה מלחיץ אותי באותו הרגע ובגלל זה אני לא מצליחה, אז מכיוון שאני אוהבת להתעטש, (זה סיפוק כלשהו) אז מצאתי לי פתרונות למשל להכניס קייסם אוזניים לאף בכדי להתעטש ואני כן מצליחה, אבל בחוץ אני לא יכולה להכניס קייסמי אוזניים, (אנשים יחשבו שאני לא שפוייה) אך בכל זאת אני רוצה שזה יבוא בלי מכשירי עזר. מה אפשר לעשות? הרי זה לא רצוני ובכל זאת אני לא מצליחה למה? האם הרפייה או היפנוזה יעזור? תודה ואשמח לתשובה!

היי שני, לצערי אין לי מושג איך לעזור לך ומה זה אומר,דברי עם רופא המשפחה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה