התאהבתי בפסיכולוגית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/11/2013 | 19:32 | מאת: אלי

התאהבתי בפסיכולוגית, אני חושב שהיא יודעת, אך אין לי האומץ לספר לה,

היי אלי, "התאהבות" בפסיכולוגית זה משהו שיכול לקרות וזה מכונה בדר"כ "העברה אירוטית" הווה אומר שלא באמת התאהבת בה אלא במה שהיא מייצגת עבורך...בתוך הקשר הזה שנקרא טיפול שגם הוא משחזר כל מיני יחסים מקשרים קודמים וממשעותיים. אולי כדאי לדבר על זה בטיפול גם אם זה לא קל לך או אף מביך, מכיוון שפסיכולוגים מכירים את המונח "העברה אירוטית" אני מניחה שהיא תוכל להתמודד עם מה שתעלה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה