כריתת רחם

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/11/2013 | 15:37 | מאת: יעלה

אני בשנות ה40 וכנראה אעבור ניתוח לכריתת רחם ואני מאוד עצובה ולא מפסיקה לבכות.לא יודעת איך אתאושש מהניתוח מכיון שהוא יהיה בחתך ביטני ולא יהיה לי כוח נפשי לקום מהמיטה

היי יעלה, ניתוח כריתת רחם עלול להיות חוויה קשה הן מבחינה נפשית והן פיסית. נשמע מדברייך,למרות שציינת את העניין הפיזי שמה שקשה יותר זה העניין הרגשי. ניתוח כזה הוא סוג של אובדן ואולי מחבר לנושאים של נשיות, התבגרות ועוד. במידה ואת מרגישה שהלחץ והמועקה או העצבות גוברים יתכן שכדאי לדבר עם איש מקצוע שיעזור לך לעבד את הנושא ולעבור אותו ביתר קלות. מאחלת החלמה מהירה! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה