בעיה קשה בקבלת החלטות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/11/2013 | 21:48 | מאת: טל

שלום ברצוני לשאול איזה טיפול עדיף לי בשנים האחרונות (בת 23) החריף לי בעיית קבלת ההחלטות, אני מוצאת את עצמי מתלבטת בלי סוף ולא מצליחה לקהל החלטה זה מלווה גם עם חרדות ,כמובן שזה משפיע ואף מכריע על היכולת להתקדם בחיים ניסיתי טיפול פסיכולוגי אך לאחר כמה פגישות ראיתי שזה לא יעיל אז עזבתי.. ואם יש מקום / פסיכולוג שהייתם ממליצים תודה מראש :-)

היי טל, לפעמים לא מתחברים למטפל מסויים ולפעמים גם צריך סבלנות דווקא בהתחלה כי התוצאות של הטיפול מגיעות בהמשך. אני כן חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור ואולי כדאי לנסות שוב. הרבה פעמים לוקח זמן עד שמוצאים את מי שמתאים ל-ך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה