התנהגות כפייתית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/11/2013 | 23:12 | מאת: שאלה

שלום, אם יש רקעי של הורה עם בעיות נפשיות מוכחות, האם בהכרח צריך להתפתח אצל הילדים גם?האם זה עובר בגנים? והאם התנהגות כפייתית אצל ילדים מעידה בהכרח על בעיה נפשית או סי די ,או מצוקה זמנית?ואיך מאתרים את זה?תודה

היי לך, אם להורה יש בעיה היא לא בהכרח תתפתח גם אצל הילד. התנהגות כפייתית אצל ילדים זו כותרת ענקית למכלול שלם ומורכב של דפוסים והתנהגויות ואני לא יכולה לדעת על סמך השאלה במה מדובר האם במצוקה זמנית או בבעיה יותר עמוקה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה