פסיכותרפיה הוליסטית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/09/2011 | 16:43 | מאת: אילנה

אני שוקלת ללמוד פסיכותרפיה הוליסטית. האם תחום זה מוכר בקופ"ח ובבי"ח? האם ניתן למצוא עבודה בתחום זה?הלימודים נמשכים 4 שנים וכוללים כל מיני שיטות. האם זה יעיל, או שעדיף להתמקצע בתחום ספציפי?אם אינך יודעת- האם תוכלי להפנות אותי לאדם הנכון? תודה

שלום אילנה, לימודי תעודה בפסיכותרפיה אינם צריכים הכרה מקופ"ח או בית חולים. אם את שואלת האם תוכלי לעבוד בהמשך במקומות אלו- איני יודעת. אני גם לא מספיק יודעת על העבודה בתחום. אין לי לצערי גם למי להפנותך, אני לא מכירה מספיק את התחום. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה