לימויד פסיכותרפיה יוגיאנית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/03/2010 | 21:29 | מאת: שרון

שלום רב סיימתי את לימודי לתואר שני בניהול מערכות בריאות ואין לי רקע בתחום הפסיכותרפיה. אני רוצה ללמוד ולעשות הסבה מקצועית לתחום הטיפול. אני מבקש לדעת האם זה מספיק שאלמד 3 שנות לימוד בתחום פסיכותרפיה יוגיאנית כולל הכשרה מעשית במכללה ואוכל לאחר מכן לעבוד בתור פסיכותרפיסט. לעזרתך אודה שרון

14/03/2010 | 17:57 | מאת: ענבל חזקיה-חלפון

שלום שרון, פסיכותרפיה יונגיאנית היא סוג טיפול ספציפי מאד, שבד"כ לומד מי שכבר יש לו רקע טיפולי כלשהו. אני לא חושבת שניהול מערכות בריאות עונה על הקריטריון הזה, אבל תצטרך לבדוק זאת במכללה בה אתה מתעתד ללמוד. בכל אופן, אם תלמד ותתנסה 3 שנים בתחום זה, בוודאי שתוכל לטפל בו לאחר מכן. בברכה, ענבל

מנהל פורום פסיכותרפיה