הלום קרב ,נסיעה לחו"ל , מחלה או חופשה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/04/2020 | 09:15 | מאת: משה דוד

אני הלום קרב ממלחמת יום הכיפורים ,לפני כ-4 חודשים נסעתי לחו"ל , לתקופה של חודשיים (בידיעת המעסיק שלי) ,מאחר שהמחשבות האובדניות שלי גברו מאוד והייתי על סף מעשה אובדני נוסף והנסיעה הייתה סוג של בריחה מהמציאות היומיומית העגומה, שחשתי והיוותה לי עוגן להישרדות ולא להנאה ,מאחר שאני סובל מחוסר הנאה מכלום בחיי ואנני רואה כל אופק בחיים , פסימיות מוחלטת . כשחזרתי לארץ המצאתי למעסיק אישורים רפואיים חתומים על ידי רופאים מומחים,שעסקינן בימי מחלה בתקופת שהותי בחו"ל, ולא בחופשה . למחרת רוחי המעסיק לא הכיר בתקופה זו כתקופת החלמה.אבקש את ייעוצכם ,האם אכן תקופת השהייה בחו"ל,הייתה לצורך שיקום נפשי או חופשה .

היי משה האם הבאת מכתב של פסיכיאטר? אולי זה עשוי לעזור...נראה לי שהוא האדם שאמור לתת חוות דעת מקצועית על מצבך. במידה ועשית זאת אז נראה לי שאולי כדאי לשאול בפורום עורכי דין על זכויותיך במצב כזה. מקווה שאתה יותר בטוב היום ? או גם מטופל. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה