שאלה.................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

07/11/2019 | 23:23 | מאת: שירי

אני בחורה בודדה אין לי הרבה חברים ולא מזמן התחלתי ללכת לקבוצת פעילות של הקהילה הגאה , והייתי שם מספר פעמים לא מצאתי שם חברות או ידידות ,אך במקום להסתובב לבד ברחובות המשכתי ללכת ,בקיצור לפני יומיים מישהי מהקבוצה אמרה לי שמדברים עלי שאני מוזרה ונורא נפגעתי , ואני לא יודעת אם להמשיך ללכת למקום שמדברים עלי לא יפה מאחורי הגב, וגם הם לא כל כך מתנהגות יפה אחת לשניה ויש שם הרבה רכילות ודברים לא יפים , ואני לא יודעת מה עדיף להיות במקום שאנשים מאחורי הגב מדברים עלי לא יפה ,או להיות לבד ? ואני לא מוזרה וזה ממש פוגע לשמוע שזה מה שחושבים עלי

היי שירי נשמעת חוויה לא מאד נעימה בודאי שמעליבה. השאלה היא מה כרגע מרגיש לך הכי נכון ומתאים לך...שומעת שאת מדברת בשני קולות: קול אחד שמדבר על תחושת שונות וחוסר שייכות ובדידות וקול אחר שמרגיש בחברה לפחות זו: פגיעות ועלבונות... האם את מרגישה שאולי היית רותה להבין יותר על זה? אם כן נשמע לי שאולי עזרה טיפולית הייתה מנסה קצת לחבר בין הקולות כי בכל זאת מתחת לפני הכל מרגישה שאת זקוקה לאנשים וחברה וכנראה שמשהו מקשה עלייך למצוא זאת... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה