אני רוצה להיות שמחה ולא מרירה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/03/2019 | 11:46 | מאת: לימור

בת 45,נשואה פלוס 2 עברתי משבר אישי אני לא מטופלת אין לי קשר לטיפולים כאלה או אחרים לכן אני כותבת כאן כדי לשאול מה אני אמורה לעשות במקום להיות מרירה וכועסת בגלל חוסר עבודה התמודדות אישית דווקא מחפשת כלי להרגיש טוב ולהיות שמחה אנא עם את מסכימה לתת לי מענה אודה לך

היי לימור קשה מאד לומר מבלי להכירך מה אפשר לעשות משום שנשמע לי שחשוב להבין מהם נגורמים לתחושותייך או גם איךך את מתמודדת בדרך כלל עם מצבים קשים. אין "כלי" אחד שמתאים אבל כמובן שישנם כלים אוניברסיליים שעוזרים להרבה אנשים כגון: ספורט, מדיטציה, תמיכה חברתית או משפחתית או גם וגם, עסוק בדברים שגורמים לך לסיפוק והנאה, חשיבה חיובית על הדברים שיש בחיים (ציינת נשואה עם 2 ילדים למשל ) ולא למקד את הפוקוס על האין, חשיבה איך את מוצאת עבודה (במידה ואת מחפשת) ואם בכל זאת המצב ממשיך אולי כן כדאי לחשוב על טיפול רגשי. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה