כיצד נפטרים ממחשבות קשות תודה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/02/2019 | 22:17 | מאת: אייל

שלום רב !! אני סובל מהפרעות נפשיות מזה שנים מטופל בתרופות עם הטבה חלקית .. אציין שבעבר הרחוק הייתי מטופל ומתמיד בטיפול שיחתי .. בשנים האחרונות בעצם רק בתקופה האחרונה החלפתי כ 3 מטפלים מכיון שאני מאוד מבולבל מאובחן באוסידי מחשבתי קשה . לאחרונה החלה לקחת כדור בשם ג"ילקס שבהתחלה עשה לי טוב אבל לאחרונה הופיעו אצלי מחשבות אובדניות לא שאני רוצה בכך אך זה נכפה עליי . ארצה לשאול מה הוא הטיפול לצאת ולהיפטר מהחשיבה בככ שלילית הזו ? כמוכ הרופאה העלתה לי מינו ן לפונקס ואמרה שבאם המצב לא ישתפר היא תאשפז אותי ואני נורא לחוץ מכך . איני יודע מה קרה לי שאני מחליף מטפלים . השאלה היא לגבי טיפול לאיזה מטפל לחזור ומה עליי לעשות להרגיש יותר טוב . תודה על התגובה לילה טוב

אייל היי נשמע שאתה מטפל בעצמך בזה שאתה בקשר עם הפסיכיאטרית. חשוב שתדווח לה על כל השפעה של התרופות עד שתמצא התרופה המתאימה. לפעמים זה לוקח זמן. לגבי הטיפול הרגשי ניתן אולי לנסות טיפול קוגנטיבי התנהגותי ממוקד באו סי די. מקווה שתרגיש טוב ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה