בדיקות דם אינם תקינות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/02/2019 | 21:18 | מאת: אייל

שלום רב !! הערב הייתי אצל הרופאה פסיכ" שלי שלא היתה מרוצה מאיך שאני נראה .. ובמיוחד הבדיקות דם לא בישרו טובות . שלחה אותי דחוף מחר לרופא המשפחה ולחזור למסגרת אישפוז יום להמשך איזון כלשונה . הערכים בדם היו נמוכים ואני מקווה שנצא מזה מהר אמן . המטפל שלי אמר לי שזה לא הבעייה אצלי כלומר מצבי הנפשי אלא ת. לוואייי של הלפונקס כדור ממנו אני סובל מאוד בחיים . שמחתי לעדכן אשמח לתגובות והמלצות מכולם . תודה רבה ולילה טוב תגובה

היי לך נראה לי ששאלתך שייכת לפורום פסיכיאטריה שם עוסקים בטיפול תרופתי... מקןוה שמתמצא שם תשובה ליאת

13/02/2019 | 23:42 | מאת: אייל

שלום ליאת !!! רציתי לשאול מנסיונך .. איך והאם יוצאים ונפטרים ממחשבות של אובדנות ? אשמח לשמוע דעתך בעניין . תודה

מנהל פורום פסיכותרפיה