בדידות וחריגות חברתית מחפשת עצה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/01/2019 | 09:14 | מאת: לימור

היי, שמי לימור אני לקוית למידה אחרי ניסיונות של טיפולים פסיכולוגיים שבסופם לא הלך וגם טיפולים אחרים גם בהסכמה של המשפחה עזבתי את הטיפולים וכיום אני לא מטופלת. יש לי הכל בית משפחה תומכת כל מה שרציתי שיהיה לי. דבר אחד חסר לי וזה חברים. דווקא בעבר היו לי מלא מאוד חברים אבל בגלל משבר טראגי אישי שעברתי נותק הקשר עם החברים ולצערי חלק מהטלפונים נעבדו וחלק התהפכו במאה שישים מעלות ולא בקשר איתי מי שום מה אין לי מושג למה אולי בגלל שניתקתי איתם את הקשר בעבר. אני ניסיתי ליצור איתם קשר אבל כלום לא יצא מזה. אני רוצה להכיר חברים חדשים ובכלל לצאת מהדיכאון והחרדות לגבי העתיד שאני נמצאת יש לי אבא שהוא חולה מאוד אני מפחדת לגבי העתיד להישאר לבד ודווקא לפני התייעצות עם הרופאת משפחה אשמח עם תוכלי עם במקרה את מכירה אתרים שאני יכולה לקרוא על בדידות וחריגות חברתית או שאולי אפילו תוכלי לשלוח לי קישור לאתר מסוים שאת מכירה עם את מסכימה כמובן אני רוצה לקרוא על הנושא כדי להעזר וגם לראות עוד פעם עם כדאי להתייעץ עם הרופאת משפחה לטיפול נפשי אולי אלטרנטיבי או משהו אחר אני ממש מבקשת ומודה לך על העזרה בפורום מאחלת לך שנה אזרחית טובה. תודה מכל הלב

היי לימור יש אתר שנקרא סהר אשר נותן תמיכה רגשית דרך הרשת בצאט וניתן להעזר בו אפילו באופן קבוע... ממש ממליצה לך לפנות אליהם נשמע לי שעשוי להתאים למה שאת מחפשת ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה