איך להתמודד עם דכדוך קל וחוסר אנרגיה בעצמי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/12/2018 | 18:55 | מאת: ירדן

מחפשת פתרון לבעיה,עם זה אפשרי כאן בעזרת ספרים שאוכל לקרוא טכניקות לעזרה עצמית אני ממש אשמח. בברכה, ירדן

ירדן היי יש המון סוגים של ספרים ועזרה עצמית וכל אחד מתחבר למשהו אחר... אני מאד אוהבת ספרים וטכניקות של הבודהיזם. כמו מדיטציה כטכניקה או ספרים: למשל של פמה צ'ודרון. ("כשהדברים מתפרקים"..."התחל במקום בו אתה נמצא" ועוד. או הספר: "ערות בחיי היום יום" מכיוון אחר לגמרי יש את ספריו של דר טל בן שחר על אושר ופסיכולוגיה חיובית כמו גם הספר הפשוט אך החזק: כוחו של התת מודע (לא שלו) ספרים נוספים ושוב מכיוון אחר מדברים על התמודדות עם דכאון כמו: התמודדות עם הפחד של עופרה מירון או בוחרים להרגיש טוב של דיויד ברנס. ליאת ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה