פחד מעבודות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/12/2018 | 14:59 | מאת: שרון

יש אצלי בעיה שאני מתקשה למצוא עבודה בגלל שיש אצלי פחד שאני לא יצליח להבין +לזכור את התפקיד וזה משהו שנמשך כבר הרבה שנים וגורם לי לבעיות בחי היום יום מה עושים במקרה הזה ?

היי שרון מרגישה ממה שאת כותבת שצריך להבין את יותר על הפחד...האם פוגש אותך בעוד מקומות? האם קשור אולי להפרעת קשב וריכוז? האם למשהו כמו חרדת מבחנים? האם חרדה בכלל? אלו שאלות שחשוב שתעני עליהן בינך לבינך כדי להבין טוב יותר מהו בדיוק הקושי ואז אולי כדאי לגשת עם זה לטיפול רגשי במידה ומה שכתבת מפריע לך. שאלות כאלו יכולות לקבל מענה גם בתוך טיפול במדיה ואת מתקשה למצוא את התשובות לבד. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה