איך להתמודד עם לחצים נפשיים מידיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/12/2018 | 16:45 | מאת: טלי

אבא שלי איבד את ההכרה הוא בטיפול נמרץ אני בלחץ מאוד גדול,בנוסף אני צריכה לקבל תשובה מלחיצה מבדיקה שעברתי. מה עושים עם לחץ מיידי בבית? מאוד אודה לכם על התמיכה זה מאד חשוב ודחוף לי בלי ללכת לטיפול. עם זה אפשרי מצידכם זה חד פעמי הבקשה תודה רבה וחג שמח

היי טלי מבינה שזה לחץ גדול מאד מאד במיוחד כשקורים כמה דברים גדולים בבת אחת במיוחד כשזה קשור לבריאות... קשה שלא להלחץ במצבים כאלו! מה שחשוב זה לנסות לחשוב איך במצבים קודמים התמודדת עם לחצים ומה לך אישית עוזר כי זה מאד אינדיבידואלי. יש אנשים שפונים לספורט או לתמיכה חברתית או משפחתית יש מי שזקוק למידע נוסף או מי שזקוק להתנתקות למשל מול טלוויזיה או לחשוב במה את מאמינה (אמונות חיוביות )ועוד...נסי למצוא מה מדבר אלייך מנסיון העבר. המון בריאות לכולכם ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה