מידע לגבי פסיכולוגיה או פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/11/2018 | 14:10 | מאת: ורד

למען עצמי אשמח להמלצה על מידע שאוכל לקרוא בתחום הפסיכולוגיה החיובית או פסיכותרפיה דרך אתרים באינטרנט,ספרים בברכה,

היי ורד יש ככ הרבה שקשה לי לבחור לכן עונה אסוציאטיבית קודם כל י את אתר פסיכולוגיה עברית שם יש המון מידע ומאמרים בכל מה שקשור לטיפול רגשי. מרכז מיטב במרכז הבינתחומי ידוע בכך שעוסק בתחום הפסיכולוגיה החיובית כמו גם ספריו של דר טל בן שחר. חוצמזה ישנם ספרים פופולאריים ןידועים כמו: סערת נפש של יורם יובל או ספריו של דר ארווין יאלום ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה