עצה פסיכולוגית מממוחה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/11/2018 | 03:57 | מאת: יהונתן

מה הדרך הנכונה לטיפול באדם שרואה רק רע בחייו בו ובסביבתו וכנראה זה בא לו מהבית שראה את הוריו כאלו גם כלפיו וגם כלפי הסביבה?

היי יהונתן מה שאתה מתאר זו בגדול הסיבה שרוב האנשים מגיעים לטיפול... דפוסים, סביבה, העדר או חסך שמגיעים בדר"כ מדורות קודמים נשמע שהמתאים ביותר למה שאתה מטפל הוא טיפול דינאמי שבו מנסים לחבר בין מה שקרה בעבר לבין מה שקורה בהווה וכך ניתן לעזור לך להתבונן על ההווה מזוית נוספת או גם ואולי- לשנותו ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה