התרופה בונסרין והקשר שלה להריון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/11/2018 | 09:32 | מאת: דנה

שלום. אני מטופלת במס תרופות פסיכיאטריות כגון סרוקוול, מירו30, בונסרין לוריוון. אני בת 44, וכנראה עקב תרופות כאילו ואחרות שנרשמו לי ע"י רופאים בשלוותה כבר מלפני יותר משנתיים אין לי ביציות, ואין לי מחזור חודשי. היום אני נמצאת בתהליכי הפרייה מתרומת ביצית( שאגב עולה עשרות אלפי שקלים) אני לא מצליחה להכנס להריון. האם אילו הכדורים הנ"ל שגורמים לי לא להכנס להריון?? אולי בונסרין? הרופאים שעל ידם אני מטופלת אינם יודעים לענות לי, או לכוון אותי בעיניין. אני מיואשת, כואבת, ולא ישנה בלילות. אנא עזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.

היי דנה מבינה את תחושת הכאב והאכזבה לא יכולה לענות לך על תשובות בנוגע לתרופות משום שהן שייכות כנראה לפורום פסיכיאטריה... מאחלת לך המון בהצלחה ותשמרי על אופטימיות ותקווה עד כמה שקשה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה