צריכה עזרה.................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/06/2018 | 10:16 | מאת: גל

היי, לפני כמה ימים הייתי במסיבה שאורגנה לחברה. במסיבה היו נשים וגברים וכמובן אלכוהול רב. קרה לי דבר מאוד רע באותו יום. כנראה שתיתי המון, חצי ערב נחמק לי לחלוטין מהזיכרון. יום למחרת גיליתי שהייתי שם עם מישהו וששכבנו, שלא הפסקנו לרקוד ולצחוק, אמרו לי שאני ממש חיזרתי אחריו ושלגמרי זה היה הדדי. אני לא זוכרת כלום, אני מסתמכת על מה שסיפרו לי. הלכתי יום אחרי למיון, לבדוק אם שמו לי סם האונס ואמרו לי שלא. חשוב לציין שלפני המקרה הייתי בתולה, ובסיוטים הכי גדולים שלי לא חשבתי שאהיה עם מישהו זר. אבל מצד שני, אמרו לי שלפי איך שנראיתי, ממש רצינו להיות אחד עם השנייה. העניין הוא שאני לא זוכרת כלום, ואני יודעת שלעולם לא הייתי עושה את זה אילולא השתייה המופרזת (שגם אני לא זוכרת ששתיתי ככ הרבה). אני מרגישה מדוכאת, מרגישה שאני לא מאמינה שזה קרה לי. אני חושבת הרבה על המוות, למרות שיודעת שלא אעשה זאת. אני מרגישה שאני לא שמחה יותר, מרגישה חוסר שקט מטורף. אני לא יודעת איך להתמודד. מרגישה שהחיים שלי התהפכו.

היי גל את מתארת ארוע מאד קשה. הכי חשוב שלא תאשימי את עצמך בסיטואציה שקרתה. את לא אשמה. יחד עם זאת ממש חשוב שתקבלי כעת תמיכה רגשית כדי לעבד את הארוע ולדעת איך להתמודד הלאה. האם יש אפשרות שתקבלי עזרה כזו? האם יש אדם קרוב שאת יכולה לשתפו במה שקרה ויכול להפנותך? איתך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה