דיכאון ופיטורין מה עושים לגבי זה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

07/01/2018 | 10:15 | מאת: דבי

בשנה האחרונה איבדתי עבודה שהשלמתי איתה ופתאום מפטרים אותי מצד אחד שמחתי שיהיה לי חופש משלי אחרי כל כך הרבה שנים אבל מצד שני איבדתי כאילו מקום בחיים חברים שהיו לי בעבודה פרנסה יציבה אני קמה כל בוקר ויושבת מול האינטרנט עד שעות הערב המאוחרות בקושי יוצאת מהבית כי אין לי גם לאן לצאת החלטתי לחפש עבודה חדשה אבל עדין לא מצאתי אין לי עם מי להתייעץ על המצוקה שלי ואין לי עם מי להיפגש באמצע השבוע תרופות אני לא רוצה לקחת וטיפול כרגע לא בא בחשבון לא מבקשת הרבה אני רוצה לעזור לעצמי לצאת מהדיכאון בו אני נמצאת ולהיות יותר אופטימית וחיונית לצאת מהדיכאון לבד תודה מראש

היי דבי נסי למצוא משהו שאת יכולה לקרוא או לחפש ספרי עזרה עצמית. למשל בוחרים להרגיש טוב של דיויד ברנס. כמו כן חשוב במצבים כאלו כן לעשות משהו קטן שדורש פעילות במשך היום אפילו אם הוא מרגיש בהתחלה כממש קטן וכדאי מאד גם להוסיף הליכות קצרות חוץ. כמובן...הכי חשוב זה לשמור על התקווה שמדובר בתקופה, שהדברים יסתדרו, שחיפוש עבודה לוקח זמן ועוד ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה