מחשבות על מין עם הפסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/12/2017 | 18:04 | מאת: רות

היי ליאת, אני בטיפול אצל פסיכולוג כמעט שנה ובחודשים האחרונים אני מגלה צורך ורצון ךביצוע אקט מיני איתו, לא ממקום של אהבה, אלא כאקט ספציפי, מהיר וחזק. אזכיר כי יש בנינו הפרש גילאים גדול. במהלך המפגש אין משיכה מינית, להיפך אפילו לא מסוגלת לחשוב על זה. אבל ברגעים אחרים שאני לבד אני ממש נמשכת למקום הזה בפנטזיה. אמרתי לו את זה בערך, דיברנו על זה אבל זה ממש מוזר לדבר על זה ומביך מאד. לא בטוחה שזו העברה אירוטית כי אין רגש של התאהבות. הצורך הוא למשהו מיידי/ נועז.. (לא נעים בכלל) מה את חושבת שזה אומר?

היי רות קודם כל חשוב לא להבהל מזה...זה יכול לומר הרבה דברים אבל בדר"כ כאשר הרצון עולה מתוך טיפול חשוב להפריד בין הפנטזיה שעולה לבין מה שבאמת באמת עומד מאחוריה. בדר"כ לא מדובר ברצון קונקרטי למימוש אלא באיזשהו צורך שעומד מאחורי הפנטזיה... אני בכוונה מרגישה שלא נכון שאכנס לפרשנות של מה זה אומר בשבילך כי זה מקום לברר בתוך הטיפול ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה