אי נעימות מהמטפלת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/11/2017 | 13:57 | מאת: גלית

שלום ליאת , אני , כ3 שנים בטיפול פסיכותרפי . נשואה קרוב ל10 שנים בטיפול , עלה נושא הלימודים ,כחלק מההתקדמות שלי . הלימודים, עולים הרבה ובכל זאת המטפלת מאמינה שזה יסתדר . בעלי, רוצה לנסוע לחו"ל לטיול, לרגל 10 שנות הנישואים . אני ,מרגישה אי נעימות מול המטפלת, בגלל שהיא עושה לי הנחה בטיפול . מה אני אמורה לעשות לתשובתך אודה

היי גלית שאלתך מעידה על רגישות רבה לאחר. מבינה את הרגשתך למול המטפלת אולם אני חושבת שזה שהיא נותנת לך הנחה אינו אומר שלא חוגגים ארועים משמעותיים בחייך או בכלל שההנחה משמעה שמעכשיו "את לא חיה". אני מאמינה גם שאפשר לפתוח את הדברים הללו מולה ומאמינה שאם היה ביכולתך לשלם היית משלמת לה יותר ואולי כדאי להגיד זאת? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה