אובססיה למישהו שהייתי בקשר איתו הרבה שנים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/10/2017 | 10:52 | מאת: רינת

היי ליאת. זה כבר יותר משבוע שאני לא מפסיקה לחשוב על בחור שהייתי איתו בקשר המון שנים היום הוא נשוי ויש לו ילדים אולי זה בגלל שאני כרגע בלי זוגיות אבל יש לי בעיה שאני מפסיקה להסתכל עליו בפייסבוק אולי בגלל המשבר שעברתי בזמן האחרון אין לי מושג אבל אני לא מצליחה לצאת מהמחשבות עליו כמובן שאני לא מתקשרת אליו כי הוא נשוי עם ילדים אבל כל הזמן אני מסתכלת בפייסבוק מתגעגעת אליו אשמח אם תוכלי לייעץ לי מה לעשות במצב כזה? תודה מקרב לב יום נפלא.

היי רינת נשמע לי שהכי חשוב להבין שההתעסקות בו כנראה אינה "בו" אלא ב: מה שהוא ייצג? הרצון בזוגיות כעת? אולי גם הפחד? וכו וכו ולכן לא חושבת שזה מאד משמעותי אם תסתכלי או לא תסתכלי בפייס שלו כמו ההבנה על איזה צורך עמוק יותר זה עונה ומשם גם לשאלה האם ניתן למלא את הצורך הזה במציאות חייך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה