שאלה כללית לגבי החלפת דיכאון בהרגשה טובה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/08/2017 | 07:48 | מאת: נוגה

שלום רב. יש לי שאלה כללית שחשוב לי לדעת גם לגבי וגם לגבי חברה שלי שמרגישה דיכאון. שהאדם במצב של דיכאון והוא רוצה לשנות את מצב רוחו איזה כלים האדם יכול להעזר כדי להפוך מיידי מדיכאון להרגשה טובה ללא תרופות פסיכיאטריות? אצלי זה יותר קל אני לא סובלת מדיכאון כרוני אני בחורה די בריאה אבל זה חשוב לי לגבי חברה שלי היא לא רוצה ללכת לטיפול לכן השאלה מאד חשובה לי אשמח אם תוכלי לתת לי טיפ או שניים לגבי זה. תודה.

שלום נוגה הסברתי מספר פעמים שאיני עונה יותר על שאלות בהם מבקשים "טיפים" הצצות פה השכם וערב לאחרונה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה