אני מתוסכלת ולא מבינה..................................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/08/2017 | 11:50 | מאת: מיכ...

היי ליאת, יש קשר טוב בזוגיות שלי, זוגיות ארוכת שנים. לפעמים אני פוגעת בו דווקא כשטוב לנו יחד בקטע האינטימי...דווקא אז, אומרת דברים שלא צריכה, מתסכלת אותו אולי. לא מבינה, טוב לי באינטימיות ואז לא יכולה לסבול כאילו אותו יותר...ונהיית צינית כזו...ואז אנחנו לא מדברים. זה יכול להיות מהעבר?? קשור??? לא מצליחה לדבר על כך בפגישות. כתבתי לה הודעה אבל בפגישה לא מצליחה..הפגישה תהיה שבוע הבא וצריכה מיידית אותה :( ולא ניתן...זה מתסכל נורא, פוחדת שהוא יעזוב למרות שלכאורה אין ממש בסיס לזה.

היי מיכ אולי כפי שכתבת דווקא מתוך המקום האינטימי ביניכם עולה משהו מבפנים שלוקח למקום של מרחק כן זה בהחלט יכול להיות קשור גם לעבר אבל לא מכירה אותך מספיק כדי לדעת למרות שמבינה למה את מתכוונת. גם לדבר על זה בפגישות זה סוג של אינטימיות אז אולי קשה... תנסי...את כבר יודעת שכשאת מצליחה בדר"כ את חשה הקלה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה