היי ליאת, קראתי את הספר "ערות"...נשים שמדברות על...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/08/2017 | 15:45 | מאת: מיכ...

כתבתי את אשר מרגישה, הספר גרם לי יותר להפתח בנושא ובפגישה העזתי לדבר על נשיות.....ואחר כך יצאה לי הכתיבה הזו. בחדרי חדרים יודע אישי, האהבה בתוכי בוערת, בלילה אפל אהלך בדמותו, כמו הייתי אישה אחרת... ביני לבינו סודות שכחה, סערת הנפש גוברת, חומנו עולה הלב מתמלא, כמו היינו קשורים בסרט. בלילה אפל בליל ערפל בין סדין לשמיכה ישנה, כמעיין מתגבר הקצב גובר. כצונאמי ישטוף הכאב הענוג, את הצחוק, הדמעה והטוב.

היי מיכ איזה יופי שקראת אני גם קראתי את הספר והוא נהדר בעיניי כ"כ מעורר מחשבה תודה ששיתפת וחלקת ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה