לא מסתדרת בעבודות והתנדבויות בגלל לקות למידה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/07/2017 | 11:08 | מאת: סיגל

הי אני לקוית למידה בת 32 ולא מסתדרת לצערי בעבודות והתנדבויות הייתי בשיקומים דרך מסגרת וזה עשה לי רע ואני לא רוצה לחזור לזה אני לא יודעת אם זה רק לקות למידה כל הזמן שהתנדבתי ועבדתי לא היו מרוצים ממני אני ללא עבודה וקמה בבוקר לא יודעת מה לעשות אם עצמי מה ניתן לעשות?

היי סיגל מה שכתבת נשמע לי משהו שדורש התייחסות מעמיקה יותר מייעוץ וירטואלי. אולי כדאי לעבור איזשהו איבחון מסודר שיבהיר מה קורה לך הן רגשית והן מבחינת לקויות הלמידה ומשם לקבל המלצות להמשך טיפול ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה