הסתגלות למקום עבודה חדש

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/07/2017 | 07:52 | מאת: יפית

שלום רב. כמה זמן לוקח להסתגל לעבודה חדשה? התחלתי מקום לפני 4 חודשים ועדיין קשה לי מאוד מכל הבחינות. התחלתי ברגל שמאל ואני לא מצליחה להביא את עצמי למקום שאני שלמה איתו. הקליטה היתה קשה ביותר, היתה לי תקוה שזה ישתפר אך לצערי זה לא קורה. קצת חבל כי התנאים טובים ומתאימים וקיוויתי שאצליח שם. האם 4 חודשים הם זמן מספיק כדי להחליט? בדרך כלל לא חווה קשיי הסתגלות אך במקום הזה סובלת

היי יפית שאלת שאלה טובה וחשובה. תחושה שלא טוב לי במקום בו אני נמצאת יכולה לנבוע כתוצאה מהסתגלות ארוכה כן אף יותר מ 4 חודשים או גם מאיזו תחושת בטן שאומרת שלך שאת לא במקום הנכון והמתאים לך. איך יודעים להבחין בין השניים - זה הקושי ולשם כך חשוב שתמשיכי להקשיב לעצמך טוב טוב בנסיון להבין איפה באמת טמון הקושי. מה בדיוק קשה? האנשים? תוכן המשרה? המיקום? וכו וכו... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה