היי ליאת.........................................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/07/2017 | 18:05 | מאת: מיכ...

מאז שהיה חוסר עקביות אני מתנהגת כאילו רגיל..יותר מזה מדברת המון חיובי ועל שינויים בלי לתת לה כמעט יכולת להגיב. היא שמחה עם זה אולי. אבל לא יודעת את הפנים שלי.. טפשי לא לשתף בזה. אבל לא מסוגלת לכלום גם אני אעדר עוד מעט ואז שוב חוסר עקביות....והרגשת בדידות. אוףףףףףףףףף

היי מיכ לפעמים חוסר עקביות יוצר את התחושה הזו של הבדידות. מרגישה שאת מנסה "למלא" אותה במילים...ואולי דווקא כן לדבר את זה בלי להתבייש יקל יותר... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה