היי ליאת, מה דעתך? שיטה שלמדה לאחרונה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/06/2017 | 13:54 | מאת: מיכ...

Eye Movement Desensitization and Reprocessing =EMDR או בתרגום חופשי- עיבוד מחדש והקהיה שיטתית באמצעות תנועות עיניים, הנה תירפיה חדשנית רבת עצמה. היא השתלמה בזה....אני לא יודעת אם זה טוב או יעיל עבורי? אמרתי לה שאני מתחברת יותר לשיטה הדינאמית...לא יודעת אם מתאים לי כל השיטות האלה....למרות שגם בטיפול יש מהקוגנטיבי התנהגותי...שילוב כזה של שיטות. מה דעתך על שיטה זו? יעילה? לי יותר משמעותי הקשר הבין אישי ומאוד חשוב לי מה שקורה בינינו בחדר וכו'...ושתקבל את הדברים ותבין ומשם אתפתח...לא יודעת. דעתך?

הי מיכ אני חושבת שששוה לנסות לשלב בטיפול כלים שונים ובייחוד אם המטפלת השתלמה בהם השתלמויות מקצועיות. זה לא גורע מהגישה הדינאמית רק יכול להוסיף. אבל שוב- כמובן שזו בחירה שלך בסופו של דבר... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה