אין לי חשק לצאת מהבית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/05/2017 | 12:07 | מאת: יעל

הי ליאת קוראים לי יעל אני בת 25 ואני מרגישה שכל הזמן אני רוצה להיות בבית אין לי חשק לצאת מהבית אפילו להליכה אני כל הזמן מול האינטרנט והטלויזיה אין לי את החשק והכוח לצאת אולי זה דיכאון קל אני לא יודעת גם שחברות מזמינות אותי אני לא הולכת ומדכא אותי לצאת החוצה. למה זה? איך אני יכולה לשבור את המעגל הזה?

היי יעל מה שאת מתארת בהחלט יכול לנבוע מהרבה סיבות וחשוב שאת שמה לכך. אני לא כ"כ יכולה לעזור במתן פתרון כי איני מכירה אותך אבל אני יכולה לשאול שאלות שאת יכולה לענות עליהן עם עצמך. האם קרה משהו לאחרונה שהיה הטריגר למצב הרוח הירוד? האם התחושות הופיעו כך פתאום? האם יש מחשבות שמציקות וחוזרות בלופים בראש? כמובן שאפשרי לענות עך כך השאלות הללו וגם לקבל עזרה ותמיכה במסגרת של טיפול רגשי ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה