לקום בבוקר ללא עבודה והתנדבות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/05/2017 | 09:18 | מאת: נורית

שלום. השבוע היה לי ראיון עבודה ולא התקבלתי אחרי הרבה מאוד זמן שאני בלי עבודה גם הלכתי לראיון התנדבות ולא התקבלתי. אני קמה בבוקר לריקנות לא יודעת למה? מה לעשות כדי לשפר לעצמי את המצב רוח בבוקר לקום שמחה למרות זאת?

היי נורית המממ...התשובה שלי קצת פשטנית כי איני מכירה אותך אבל תשובתי היא: לנסות עוד ואם שוב לא מתקבלת לנסות עוד ועוד עד שמשהו כן יעבור ויעבוד לך במקביל לנסות למצוא מסגרות תומכות בין אם חברתיות בין אם סביב תחום עניין כמו גם להוסיף פעילות גופנית עד כמה שאפשר. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה