מחשבות שליליות לעת ערב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/05/2017 | 17:11 | מאת: תהילה

שלום רב. יש לי בעיה שכל היום אני באנרגיית שיא מרגישה טוב מתפקדת עובדת הכול אבל שמגיע שעות הערב אני מתחילה להיות מוצפת במחשבות שליליות לא חס וחלילה התאבדות או דבר כזה אבל מחשבות לא נעימות דיכאוניות ואני שוקעת בזה שאני קמה למחרת זה עובר אשמח לדעת מה לעשות בשעות אלו כדי שלא אחווה את המחשבות המדכאות אלה.

היי תהילה הרבה פעמים כשיש איזשהו שקט חיצוני וזה בהחלט סביר שזה יקרה בערב מגיעות המחשבות שלא היה להן מקום במשך היום. אני לא מכירה אותך מספיק ועל רקע מה המחשבות או במה הן עוסקות כדי לומר לך מה "לעשות" כדי שזה לא יקרה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה