חזרה למסלול אחרי משבר רגשי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/04/2017 | 17:45 | מאת: עידית

היי ליאת שמי עידית יש לי תואר ראשון משפחה אוהבת חוויתי פרידה מבן זוג היינו שנתיים ביחד ובקושי שבועיים תפקדתי. תחושה של דיכאון קל איך עכשיו אני מתחילה להרגיש יותר טוב ורציתי סיוע דרך הפורום עם אפשר איך אפשר לחזור למסלול רגיל ולשמחה ואופטימיות אחרי משבר רגשי שעברתי.אני מודה לך

24/04/2017 | 08:49 | מאת: עידית

למה לא עונים?

היי עידית סליחה על האיחור בתגובתי. פרידה מבן זוג לאחר שנתיים זו חוויה כואבת ומציפה שאפילו יוצרת תחושה שהקרקע מעורערת. חשוב שתדעי שזה בעצם תהליך של התאבלות עם כל השלבים שלו ולכן הכי חשוב זה לא להבהל מהרגשות ומהכאב או הצער או הכעס או הפחד ועוד. לכן...לא בטוח שיש משהו "לעשות" כדי להרגיש יותר טוב. יש משמעות לזמן שעובר לחזרה לאט לאט לשגרה עם עצמך. כן חשוב להעזר במי שיכול לתמוך: חברים בני משפחה, כתיבה לעצמך אם זה עוזר, או בכלל לחשןב על דברים שעושים לך שקט: ים? סרטים? מה שמתאים לך. האופטימיות תחזור לאט... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה