טיפול בפסיכותרפיה דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/04/2017 | 22:23 | מאת: ורד

אשמח לדעת מה עושים בטיפול בפסיכותרפיה לגבי דיכאון וחרדה אני רוצה לדעת עם כדאי לי ללכת לטיפול. תודה רבה

היי ורד בפסיכותרפיה שהיא טיפול רגשי ישנ כל מיני גישות לטיפול בדכאון וחרדה. בדרכ המטפל יכיר אותך יותר כדי להבין האם יש סיבה לדיכאון או שצץ כך פתאום. במידה ויש הוא יכול לעזור לך להתמודד אחרת עם המצב שהביא לדיכאון. כמו כן ישנן שיטות יותר קוגנטיביות לטיפול משמע- בודקים אלו דפוסי חשיבה מובילים לדיכאון או גם שיטות התנהגותיות איך ממש עושים במציאות כל מיני פעילויות כדי להפחיתו ועוד. כנל לגבי חרדה.... מה שחשוב בוא שבטיפול את לא לבד עם החוויה הזו שהיא קשה ויש עוד מישהו שנמצא רואה מקשיב ועשוי לעזור לך לצאת מזה יד ביד. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה