מאוהבת נואשות, מה לעשות?????

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/03/2017 | 23:41 | מאת: נויה

לילה טוב, אני בת 21 ובשנה האחרונה התאהבתי במישהו, במסגרת תקופה בה שהיתי בחו''ל. באחד הימים, הוא ביקש ממני את מספר הטלפון שלי ונתתי לו, כי הוא באמת מצא חן בעיני. מפה לשם נוצר ביננו קשר חביב כשרובו בוואצאפ. לפני חצי שנה לערך חזרתי לארץ ומאז לא התראינו, התכתבנו מידי פעם...כמעט כל יום. עד ששמתי לב שאני פשוט חושבת עליו כ---ל הזמן, וכל דבר מייד איך הוא היה מגיב, איזו בדיחה הוא היה תוקע... וגם שמתי לב שבימים שאנחנו מתכתבים אז הכל כיפי וזורם וגם אם קורים דברים מעצבנים- זה לא משפיע כלל על מצב הרוח שלי, אני כולי באופוריה... אבל בימים שהוא נורא עסוק ולכן לא כ''כ מגיב אני בדאון רציני. ואז הבנתי שאני פשוט ממש מאוהבת בו קשות... נוסף לזה ירד לי התיאבון וגם יש לי נידודי שינה... עד שלילה אחד אזרתי אומץ ואמרתי שאני רוצה לשאול אותו משהו... הוא פינה זמן ופשוט ספרתי לו את כל האמת... הוא אמר שהוא חושב שזה בסדר והמשכנו להתכתב עוד איזה שעתיים... וכך המשיך לו הקשר... לאחרונה הבנתי שאנחנו לא מתאימים, בגלל השקפת העולם השונה שלנו... התכתבנו גם על זה ולא הגענו למשו ברור. אני מאוד רוצה את הקשר הזה ואני פשוט מתוסבכת בתוך עצמי. אני לא רואה את עצמי בלי קשר לבנ''א הזה. ניסיתי לא לכתוב לו יותר כלום וזה פשוט לא הלך, גם לא בהדרגתיות שניסיתי. אין לי יום ואין לי לילה, אני בוכה כמעט כל לילה, לא אוכלת כמעט. וכבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי. בא לי למות. הוא תמיד יודע איך לענות, שפשוט יעשה לי טוב, הייתי מתייעצת איתו על כל מיני דברים בחיים, אין, אני פשוט לא רואה את עצמי בלעדיו!!! בחודש האחרון, הוא נורא עסוק וכבר פחות זורם בהודעות וזה שובר לי ת'לב... פשוט בא לי למות :( אשמח אם תוכלו לעזור לי

היי נויה מצאת את עצמך באיזשהו קשר שהוא בעצם קשר- לא קשר. מצד אחד אתם מדברים הרבה מצד שני אתם לא באמת מיישמים את הקשר ונמצאים ביחד. אני מבינה מאד את המצוקה שלך ואת תחושת אי הודאות. לא יודעת אם זה חבר ראשון שלך או לא ומה היה קודם אבל בכל מקרה מרגישה שאולי כדאי שתפני לקבל עזרה כי התחושות שאת מרגישה כעת נשמעות עוצמתיות ברמה שהן פוגעות בך וגורמות לך סבל וחבל. האם את יכולה לפנות לאיזושהי עזרה של מישהו קרוב? אולי עזרה מקצועית? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה