פלאשבקים טריגר.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/02/2017 | 14:29 | מאת: sigal

של הגוף פלאשבקים שלהם שלה שלנו קשה כל כך להיות ולהשאר נוכחת גיל 4 ... ליאת הייתי רק בת 4 כשהוא לימד אותי להיות@@@@@ שלו ושלהם ,בת 4 ...זה לא מובן ולא אמיתי ....עבדתי בשבילו 12 שנים עד שהוא עזב.. וחלק ממני עדין שם לא עזב. כשנוכחת מוצפת וכשאיננה מפורקת .... וכל הזמן מתפקדת במאה אחוז תפקוד ..... אולי אני בכלל חייזר !!!!!!!(קצת ציניות לא הרגה איש ☺) תודה על האפשרות להיות

סיגל יקרה את כ"כ לא חייזר את ככ צודקת. להיות שם זה מציף כשלא שם מפרק לאט לאט פורמים את האפשרות להיות בשניהם לאט ולא, לא מגיע לך וזה שאת במאה אחוז תפקוד רק מראה אילו כוחות יש בך גם ובנוסף... ליאת

21/02/2017 | 17:31 | מאת: sigal

תודה על היותך ..ועל האפשרות להאחז ...

היי סיגל יקרה אני פה... ליאת

26/02/2017 | 18:01 | מאת: sigal

את יודעת ליאת בזמן האחרון יוצא לי לכתוב בדיוק שאת כבר היית או בדיוק כותבת ...גם עכשיו זה רגע כזה של מוצפות שנאחזת כאן בהבנה שעד שזה יעלה יעברו מספר ימים וכנראה שהגל יעבור ...ופתאום ראיתי את היד המושטת שלך , וזה פתח איזה פתח לדמעות שלא באות ....תודה על היותך עד למסע שלי ...זה לא מובן מאליו בכלל .

סיגל יקרה אני איתך ...מקווה שזה עוזר במעט גם שאת בינות לגלים שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה