נוירופסיכולוגיה שיקומית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/12/2005 | 16:02 | מאת: ערבה

ד'ר רובינשטיין שלום רב אני סטודנטית לפסיכולוגיה ,במסגרת לימודי עורכת מחקר בנושא נוירופסיכולגיה שיקומית אשמח לקבל אינפורמציה אודות מחקרים ומאמרים עדכניים והגדרה מדויקת של תחום עיסוק זה אשמח אם ניתן יהיה לחבר ביני לבין ממוחה בתחום זה למטרת ראיון. תשובתך אודה בברכה ערבה

02/12/2005 | 09:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ערבה, המלצתי היא לפנות לבית לווינשטיין. אינני מומחה בנושא. התחום מתייחס לממשק גוף-נפש בעיקר בתהליך השיקום מפגיעות מוחיות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.gidi.home-page.org

מנהל פורום פסיכותרפיה